avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen pentru succesiune

Am facut o succesiune (partiala ) la moartea tatalui ,acum 8 ani.Am mostenit împreuna cu fratele meu 50% ditro garsoniera si un apartament.La succesiune nu am trecut 2 locuri de veci mostenite de tata si sora lui de la parintii lor.Locurile de veci figureaza in actul de mostenire al tatalui meu. In cei 8 ani sora tatalui meu a platit taxele la cimitir . Va rog sa-mi spuneti daca legal mai putem face sau nu ,eu si fratele meu , succesiune si pentru locurile de veci.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 23:15, 8 Iulie 2016
Da, nu aveți nicio problema.
mergeti la notarul care v a eliberat primul certificat de mostenitor pt ca el ese competent sa va suplimenteze masa succesorala cu cele doua locuri de veci. Vi se va emite un certificat suplimentar de mostenitor pe acele locuri de veci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte succesiune (locuri de veci) DeliaI DeliaI Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea situatie referitoare la cota parte in succesiune. Tatal meu a decedat, el fiind recasatorit din ... (vezi toată discuția)
Succesiune ionescu.mimi ionescu.mimi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Daca unul dintre soti moare, iar cei doi soti nu au avut copii, cine are ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)