avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional anulat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional anulat

Buna ziua, am si eu o intrebare, in cazul in care ma puteti ajuta.
Ce se intampla in cazul in care instanta anuleaza un act aditional in care salariatului i s-a marit salariul? Mentionez ca salariatul a primit deja salariile marite conform acelui act aditional. Conform instantei, salariatul revine la situatia precedenta acelui act aditional, dar intrebarea este daca salariatul trebuie sa restituie diferenta de bani din acea perioada.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 8 Iulie 2016
Da, salariatul va trebui sa restituie sumele primite in baza actului aditional anulat de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act aditional robertsega32 robertsega32 Se doreste anularea unui act aditional, incheiat intre angajator si salariat. Cum ar trebui sa sune enuntul: \"Se abroga actul adtional nr......\" sau \"se ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional eujad eujad in luna feb unui salariat i s-a marit salariu intrucat a afiramt ca a terminat facultatea si ca o sa aduca dovada in acest sens. Dar binenteles ca nu a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire torokaty torokaty Buna Ziua As dorii o clarificare, si anume care este diferenta intre un spor de vechime si spor de loialitate? Am pus din prima aceasta intrebare deoarece la ... (vezi toată discuția)