avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Dosarul de divorț este băgat din luna martie 2016 iar soțul meu nu a mai contribuit la plata facturilor don luna lui august 2015 eu având și doi copii minori în întreținere. Soțul este șofer și este plecat câte o luna iar doua săptămâni sta acasă. Eu am toate facturile și chitanțele plătite.Pot sa cer în instanță recuperarea banilor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:02, 8 Iulie 2016
Da, aveți acest drept ca sa plătească jumătate sau cat ar fi dacă e și copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort tudorann tudorann Bună ziua. Din august anul trecut soțul meu mă amenințat cu divorțul , primul dosar a fost în luna noiembrie dar el nu a plătit taxa de divorț, ... (vezi toată discuția)
Din ce moment se plateste pensia alimentara? cocoriciu cocoriciu In martie 2010 fosta sotie a introdus actiunea de divort, insotita de cererea pensiei alimenitare la judecatoria resedintei. Dupa aproximativ 3 saptamani a ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva sentintei civile FlorinGaina FlorinGaina Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog, cu intocmirea unei cereri de apel impotriva unei sentinte civile. Detaliez subiectul: Am fost casatorit pana in ... (vezi toată discuția)