avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa in acelasi timp cu activitatea pe srl
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa in acelasi timp cu activitatea pe srl

Buna ziua, sunt cetatean italian, si am o srl. Pot constitui si o pfa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 9 Iulie 2016
Da, luati legatura cu cei de la registrul comertului prezentand situatia dumneavoastra concreta, ce activitate veti dori sa desfasurati pe pfa si alte detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cea mai bună variantă Alabastru2015 Alabastru2015 Bună ziua! Ce demersuri trebuie să facă o firmă care vrea să desfășoare o altă activitate în paralel cu activitatea principală, dacă această ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau ii ronin4ro ronin4ro Buna ziua, Am si eu o intrebare. Detin un pfa. As dori sa mai deschid o alta activitate care nu are nici un fel de legatura cu prima. Pot sa mai deschid un ... (vezi toată discuția)