avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecin galagios
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecin galagios

Buna ziua!va rog spuneti-mi si mie cum se procedeaza...am un vecin vizavi de mn la etajul 4 care sa mutat recent si care bineinteles sa apucat sa renoveze de la jlefuit peretii pana la etc...de luni pana sambata de dim d la 7 jum pana seara la 5-6 da gauri si bate de nu poti sa te intelegi om cu om in casa...am un copil mic care are si el niste ore de somn plange e speriat cand aude zgomtul acesta disperant ce pot sa fac...?i am zs omului si eu si ink un vecin sa respecte ora de liniste dar tot el ,,tare in gura,,ca ora de liniste e de la 15 si nu de la 13...va rog sa imi da ti un sfat...multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 16:12, 9 Iulie 2016
citiți aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Tot aici găsiți și modele de sesizare.
Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste - renovarea aparatamentului - scandal brazvan brazvan Buna ziua, Am o problema mai delicata, zic eu. M-am apucat sa renovez apartamentul in care ma voi muta, dupa moartea bunicii. Ca la orice apartament ... (vezi toată discuția)
Cum pot actiona impotriva unor vecini scandalagii? cristinaadelina cristinaadelina Buna ziua problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate ... (vezi toată discuția)