avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze contractuale amenajare apartament nerespectate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze contractuale amenajare apartament nerespectate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu solutii pentru urmatoarea situatie:
1. Am inceput amenajarea unui apartament cu o firma de constructii in baza unui contract. Prin acesta firma de constructii se angaja sa finalizeze apartamentul la cheie(finisaje, instalatii termice si sanitate, instalatii electrice).
2. Firma de constructii pe langa ca a lucrat si prost nu a finalizat lucrarea si a plecat fara explicatii, lasandu-ma fara casa de 2 luni.
3. Am incercat sa recuperez de 2 saptamani banii dati degeaba pe cale amiabila dar fara succes.
4. Pe spatele contractului am semnatura constructorului ca a primit banii de la mine(chitante binenteles ca nu am primit). De asemenea am inregistrarea audio cu acesta ca a primit toti banii si ca nu a finalizat lucrarea din motiv ca nu mai are timp.

Puteti sa-mi recomandanti ce pot sa fac pentru a rezolva problema de mai sus?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 11 Iulie 2016
Nu ati precizat concret clauzele contractual asumate privitor la reziliere,solutionare litigii
Daca detineti probe ca au fost primite sume reprezentand c/v executie,ca nu a fost respectat termenul de finalizare lucrari,initial notificati oficial constructorul cu obligatia respectarii contractului asumat,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
In situatia in care constructorul nu intelege sa se achite de obligatiile contractual asumate,
pentru recuperare sume avansate,aveti dreptul sa il actionati in instanta,inclusiv sa solicitati daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o firma in curs de lichidare Phonyxrei Phonyxrei Sa traiti bine.....:tooth: Scriu pe forum pentru prima data, dar sunt intr-o situatie in care nu-mi arde de glume...apropo de formula de salut Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Constructor neserios sclippi sclippi Buna ziua tuturor! Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: Parintii mei au semnat un contract cu un constructor pentru ridicarea unei case si ... (vezi toată discuția)
Suspendare antrepriza la initiativa clientului Undertaker Undertaker am un caz in care clientul doreste sa suspende executarea unui contract de antrepriza de constructie a unei cladiri. din cauza faptului ca este criza ... (vezi toată discuția)