avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil 1 si copil 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil 1 si copil 2

am nascut un copil pe 7 aprilie 2015. am avut concediu postnatal pana pe 31 mai apoi concediu de crestere a copilului. Nu am inteles de cand se calculeaza Ccc. De la nasterea copilului (7 aprilie) sau de la terminarea postnatalului si inceperea ccc. adica de cand se primeste indemnizatia si pana cand?
pana cand trebuie sa nasc al doilea copil ca sa intru direct in ccc2? daca nasc al doilea copil dupa 7 aprilie dar tot in aprilie 2017 mai beneficiez de concediu?
Cel mai recent răspuns: stelutanicoleta , utilizator 00:38, 13 Iulie 2016
va multumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concedii de crestere copil mia_livia mia_livia Buna seara.Vreau sa ma ajutati in urmatoarea situatie:momentan ma aflu in concediu de crestere copil.Am nascut pe 11 iunie 2013 si am concediu pana pe 11 mai ... (vezi toată discuția)