avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aviz de insotire a marfii sau factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aviz de insotire a marfii sau factura

Buna ziua. Societatea noastra livreaza produse de patiserie catre alte societati pe baza de aviz de insotire a marfii. La sfarsitul lunii se intocmeste factura fiscala. Este legala aceasta metoda? deoarece cunosc firme la care s-au dat amenzi pt acest lucru si acum emit direct facturi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:35, 13 Iulie 2016
e legal sa intocmesti factura la 5-10 zile sau lunar , cum s-a prevazut in contract! Daca ar fi obligatoriu factura fiscala ce rost mai au avizele.?
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
ContSters344547, utilizator
Poate ca s-au dat amenzi pentru nu nu era concordanta intre avize si facturi.

Cum cunoasteti firme la care s-au dat amenzi? Dati-ne mai multe amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalitate ctr consignatie realog realog Am o societate platitoare de TVA si am ca domeniu de activitate comert online. Nelamuririle mele sunt legate de vanzarea unor produse handmade preluate ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii ContSters156394 ContSters156394 [b]1.[/b] Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ginnyy ginnyy Este necesar ca adresa vanzatorului din factura sa coincida cu locul de livrare al marfurilor? In fapt, factura se intocmeste la sediul societatii (aceasta ... (vezi toată discuția)