avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru agresiune si lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru agresiune si lovire

Buna ziua,

As dori sa intreb care este termenul legal pentru a depune o plangere penala pentru agresiune si lovire?
Mentionez ca persoana in cauza a fost lovita de catre un individ, in urma loviturilor medicul legist a emis un certificat din care reiese ca este nevoie de 35 de zile pentru vindecare si recuperare. Fapta s-a petrecut pe data de 30 iunie, 2016, persoana lovita a vrut sa depuna la politie o plangere in acest sens, insa politistii au refuzat sa inregistreze plangerea. Care ar fi urmatorul pas de facut pentru ca agresorul sa fie tras la raspundere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:00, 12 Iulie 2016
Are dreptul de a depune plângerea la politie.

Dacă nu vor sa o primească sa o depună la parchet.
Este în termen încă sa o depună dar trebuie fundamentata în fapt și în drept cu indicarea probelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau si eu un sfat iulyk_iulyan iulyk_iulyan Problema este urmatoarea : In urma cu mai multe zile fratele meu a fost intr-o localitate vecina a fost intr-un bar cu un prieten iar cand au plecat din bar ... (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)