avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa ridicare masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa ridicare masina

Buna ziua,
Am obtinut sentinta definitiva si irevocabila, impotriva Politiei locale,de nelegalitate a HCL 37/2008 de ridicare a masinii.De unde pot recupera banii ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:28, 12 Iulie 2016
De la firma care a ridicat masina și de la administrația financiara amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila tiberiussly tiberiussly Buna ziua. Am avut un proces civil cu Politia pentru o amenda rutiera citigat in aprilie 2008.Sentinta nu a fost definitiva si irevocabila,dar nici nu am mai ... (vezi toată discuția)
Hcl 206/2009, hcl 371/2007, art. 28 lit. b) - lit. m) incalca oug 195/2002, art. 142, lit. n) ContSters184021 ContSters184021 Ce este de facut atunci cand guvernul stabileste ceva, parlamentul aproba, iar un consiliu local stabileste exact invers, pentru a incasa bani ilegal? ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)