avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata

cum pot studia arhiva unei fabrici care nu mai exista pentru a afla date despre tatal meu care lucra acolo? am 34 ani in prezent, deci este vorba despre o arhiva veche de 34 ani a unei fabrici din Bucuresti unde mama mea facea practica la scoala profesionala si tatal era angajatul fabricii. Care sunt pasii pe care ii pot urma? Mentionez ca nu-i port numele lui, ci al mamei. Am date partiale despre numele tatalui si adresa.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
alexfelea, utilizator
Daca nu puteti demonstra prin certificatul de nastere ca persoana respectiva este tatal dvoastra nu veti primi nicio informatie din arhiva firmei chiar si in cazul in care aceasta ar mai exista in locatia de acum 34 de ani.
Nu ati fost recunoscut la nastere?
Nu a vrut sa ma recunoasca si nici mama nu a mai putut sa faca demersurile necesare pe cale legala care se faceau atunci, necesare pana in trei luni de la nastere. Totusi, ar exista vreo cale de a se face recunoasterea in prezent, prin vreo metoda medicala existenta?
Da, dar trebuie sa va gasiti tatal...si cum nu i stiti adresa , nume.....
Dacă aveți numele și prenumele și o veche adresa îl puteți găsi.
Arhiva fabricii ați putea să o găsiți la arhivele naționale.

De ce vreți sa îl găsiți?
Pentru a-i putea oferi reconciliere si iertare pentru ce s-a intamplat, daca se simte apasat in vreun fel si daca va vrea sa o primeasca. Viata se schimba si uneori ne pare rau, mai ales la batranete. Vreau sa-l iert pentru ca totusi datorita lui exist. Mama a murit, eu sunt realizat acum, am familia mea, nu am nevoie de nimic material decat sa ofer o impacare, daca o primeste, sa-mi fac datoria inaintea lui Dumnezeu.

Alte discuții în legătură

Informatii persoana - cum imi gasesc tatal pentru a-l actiona in judecata pentru neglijenta Asparagus Asparagus Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot sa contactez un membru al familie (tata). Am pierdul legatura cu el de acum 20 de ani; eu aveam 4 ani. Si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la mama naturala Ionut1083 Ionut1083 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, mă amenință cu moartea iar când are chef mă dă afară din casă. aș vrea să știu ce să fac ca să schimb situația And4557 And4557 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de o problema in familie. Am 20 de ani si de 3 ani de zile tatal meu ma tot agreseaza verbal, au fost dati cand m ... (vezi toată discuția)