cum pot studia arhiva unei fabrici care nu mai exista pentru a afla date despre tatal meu care lucra acolo? am 34 ani in prezent, deci este vorba despre o arhiva veche de 34 ani a unei fabrici din Bucuresti unde mama mea facea practica la scoala profesionala si tatal era angajatul fabricii. Care sunt pasii pe care ii pot urma? Mentionez ca nu-i port numele lui, ci al mamei. Am date partiale despre numele tatalui si adresa.
Daca nu puteti demonstra prin certificatul de nastere ca persoana respectiva este tatal dvoastra nu veti primi nicio informatie din arhiva firmei chiar si in cazul in care aceasta ar mai exista in locatia de acum 34 de ani.
Nu ati fost recunoscut la nastere?
Nu a vrut sa ma recunoasca si nici mama nu a mai putut sa faca demersurile necesare pe cale legala care se faceau atunci, necesare pana in trei luni de la nastere. Totusi, ar exista vreo cale de a se face recunoasterea in prezent, prin vreo metoda medicala existenta?
Pentru a-i putea oferi reconciliere si iertare pentru ce s-a intamplat, daca se simte apasat in vreun fel si daca va vrea sa o primeasca. Viata se schimba si uneori ne pare rau, mai ales la batranete. Vreau sa-l iert pentru ca totusi datorita lui exist. Mama a murit, eu sunt realizat acum, am familia mea, nu am nevoie de nimic material decat sa ofer o impacare, daca o primeste, sa-mi fac datoria inaintea lui Dumnezeu.