avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata

cum pot studia arhiva unei fabrici care nu mai exista pentru a afla date despre tatal meu care lucra acolo? am 34 ani in prezent, deci este vorba despre o arhiva veche de 34 ani a unei fabrici din Bucuresti unde mama mea facea practica la scoala profesionala si tatal era angajatul fabricii. Care sunt pasii pe care ii pot urma? Mentionez ca nu-i port numele lui, ci al mamei. Am date partiale despre numele tatalui si adresa.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
alexfelea, utilizator
Majoritatea din oamenii care lucrau la Danubiana locuiau in colonie. Cautati persoane da varsta apropiata tatalui dvs si intrebati-i pur si simplu daca au lucrat acolo si alte amanunte. Multi au lucrat temporar, 1 an 2 si s-au retras in localitatile unde erau fabrici de anvelope (acolo faceau scoala de maistri sau doar specializare) - Caracal, Zalau, Ploiesti (Victoria).
cea mai frumoasa perioada din viata este cautarea.
Buna ziua,

Dupa ce vă veți identifica tatăl, puteți formula, dacă veți dori, potrivit art. 424 din Codul civil, acțiune în stabilirea paternităţii prin hotărâre judecătorească. Puteți solicita informații și la Direcțiile pentru Evidența Populației în baza comunicării datelor pe care le aveți menționând că interesul este formularea acțiunii în instanța. Aceste date le puteți solicita și de la angajator. În cazul în care vi se refuză comunicarea de informații, puteți solicita instanței să oblige persoanele juridice sau fizice să vă comunice informațiile solicitate.

O zi bună!
Vreau sa-mi caut tatal
Daca va permiteti incercati colaborarea cu o firma detectivi particulari sunt fosti lucratori pilitie,servicii care se ocupa cu acest gen de probleme.
Si Eu vreau sa gasesc tatal dar asta nu inseamna ca vreau sa il critico vreau doar sa il cunosc si atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii persoana - cum imi gasesc tatal pentru a-l actiona in judecata pentru neglijenta Asparagus Asparagus Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot sa contactez un membru al familie (tata). Am pierdul legatura cu el de acum 20 de ani; eu aveam 4 ani. Si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la mama naturala Ionut1083 Ionut1083 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, mă amenință cu moartea iar când are chef mă dă afară din casă. aș vrea să știu ce să fac ca să schimb situația And4557 And4557 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de o problema in familie. Am 20 de ani si de 3 ani de zile tatal meu ma tot agreseaza verbal, au fost dati cand m ... (vezi toată discuția)