avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa-mi gasesc tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata

cum pot studia arhiva unei fabrici care nu mai exista pentru a afla date despre tatal meu care lucra acolo? am 34 ani in prezent, deci este vorba despre o arhiva veche de 34 ani a unei fabrici din Bucuresti unde mama mea facea practica la scoala profesionala si tatal era angajatul fabricii. Care sunt pasii pe care ii pot urma? Mentionez ca nu-i port numele lui, ci al mamei. Am date partiale despre numele tatalui si adresa.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
alexfelea, utilizator
sa lasam atunci un psiholog sa dezbata problema...noi ne am spus parerea ca profani.
Nici pe mine nu ma intereseaza sa relationez/convietuiesc cu tatal in prezent, insa toti suntem egali in fata lui Dumnezeu si daca putem face ceva sa ne iertam intre noi, atunci este bine sa facem. Eu vreau doar sa-mi fac datoria. El stia ca este tatal caci i-a trimis scrisoare mamei dupa cateva luni de la relatie in care arata ca se delimiteaza complet de orice obligatii cu privire la sarcina etc. Mama a suferit foarte mult dar viata a mers mai departe.
Cand ma doare maseaua ma duc la stomatolog, cand am de facut o rochie ma duc la croitor, cand doresc sa ma tund ma duc la coafeza si cand doresc un psiholog ma duc la....psiholog si nu la avocat sau popa sau notar sau judecator.
Romanilor, in general, le place sa creada ca se pricep la toate...de aceea cred ca ne merge atat de bine.

Chiar va rog sa reveniti sa ne spuneti daca va intalniti cu tatal dvs, daca aceasta intalnire a avut rezultatul scontat . Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2016
ContSters338589, utilizator
Nu am alte date, mama a venit din jud Vaslui in capitala sa faca scoala profesionala dupa cele 10 clase, nu a stat mult, vreo cateva luni sau un an dupa care a ramas insarcinata, tipul s-a retras din relatie, nu a mai cautat-o, nu l-a interesat, stia de sarcina, asa erau vremurile cu politica demografica si s-a temut poate, mama a plecat inapoi in judetul de origine unde a ignorat detaliile (a fost un pic naiva, avea 18 ani)si s-a cufundat in suferinta. Apoi am aparut eu si am umplut casa cu bucurie. Am fost crescut de mama, matusa si bunica, care m-au educat. N-a avut cine s-o ajute sa faca alte demersuri legale. Nici in prezent nu stiu de unde sa pornesc cu aceste demersuri. Va multumesc tuturor pentru opinii!
Va dorim succes! Daca asta va doriti cu ardoare veti reusi! Cine vrea..poate. Pacat insa ca nu s-a aplicat acest lucru si in cazul tatalui dvs.Poate a fost mai bine asa! D zeu le potriveste pe toate si chiar daca nu vedem noi sensul imediat, mai tarziu judecam altfel.

Alte discuții în legătură

Informatii persoana - cum imi gasesc tatal pentru a-l actiona in judecata pentru neglijenta Asparagus Asparagus Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot sa contactez un membru al familie (tata). Am pierdul legatura cu el de acum 20 de ani; eu aveam 4 ani. Si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la mama naturala Ionut1083 Ionut1083 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa ... (vezi toată discuția)
Caut copil dat spre adoptie andreicostin andreicostin Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi ... (vezi toată discuția)