Supun atentiei Dvs. urmatoarea speta : in cladirea apartinand unei institutii s-au efectuat, in urma cu 2-3 ani, lucrari de amenajari interioare pentru schimbare de destinatie, fara a se solicita autorizatie de construire. In schimb, s-a incheiat pv receptie la terminarea lucrarilor. Cladirea trebuie autorizata isu. Cum procedez ?#-o
Se poate solicita autorizatie de intrare in legalitate. Veti urma pasii necesari pentru obtinerea unei autorizatii initiale. Mai multe detalii in Legea 50/1991.
Multumesc, am inceput deja demersurile.
1.Anterior discutiei pe acest forum, am depus cerere pt certificat urbanism. Nu am scris "intrare in legalitate" - e vreo problema ?
2.Cu aceasta autorizatie si cu documentele prevazute de Ord. 3/2011, art. 13 al.3 (autorizarea constructiilor puse in functiune fara obtinerea autorizatiei ISU ) as vrea sa merg la autorizare ISU. Si aici am o intrebare : am PV receptie la terminarea lucrarii (adica acum 3 ani), dar titulatura lucrarii este "reparatii curente". Va fi acceptat pentru obtinerea autorizatiei ISU ? Pun aceste intrebari pentru ca nu cred ca la ISU are cineva timp sa stea "la povesti" cu mine.
Va multumesc anticipat pentru rabdarea si bunavointa dumneavoastra.