avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lucrari executate fara autorizatie de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lucrari executate fara autorizatie de construire

Supun atentiei Dvs. urmatoarea speta : in cladirea apartinand unei institutii s-au efectuat, in urma cu 2-3 ani, lucrari de amenajari interioare pentru schimbare de destinatie, fara a se solicita autorizatie de construire. In schimb, s-a incheiat pv receptie la terminarea lucrarilor. Cladirea trebuie autorizata isu. Cum procedez ?#-o
Cel mai recent răspuns: codrina.ama , utilizator 05:55, 15 Iulie 2016
Se poate solicita autorizatie de intrare in legalitate. Veti urma pasii necesari pentru obtinerea unei autorizatii initiale. Mai multe detalii in Legea 50/1991.
Multumesc, am inceput deja demersurile.
1.Anterior discutiei pe acest forum, am depus cerere pt certificat urbanism. Nu am scris "intrare in legalitate" - e vreo problema ?
2.Cu aceasta autorizatie si cu documentele prevazute de Ord. 3/2011, art. 13 al.3 (autorizarea constructiilor puse in functiune fara obtinerea autorizatiei ISU ) as vrea sa merg la autorizare ISU. Si aici am o intrebare : am PV receptie la terminarea lucrarii (adica acum 3 ani), dar titulatura lucrarii este "reparatii curente". Va fi acceptat pentru obtinerea autorizatiei ISU ? Pun aceste intrebari pentru ca nu cred ca la ISU are cineva timp sa stea "la povesti" cu mine.
Va multumesc anticipat pentru rabdarea si bunavointa dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu pentru constructii puse in functiune fara autorizatie isu codrina.ama codrina.ama Buna ziua, speta pe care o supun atentiei dumneavoastra are urmatoarele date : 1. lucrari amenajari interioare executate acum 2 ani , receptionate cu PV ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Doresc un aviz isu Cornelia  dobrinescu Cornelia dobrinescu Doresc sa obțin un aviz isu pt un azil intro casă Ce condiții trebuie sa îndeplinească locuință. Menționez ca locuință are și scară ... (vezi toată discuția)