avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizare ISU pentru constructii puse in functiune ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizare ISU pentru constructii puse in functiune fara autorizatie isu

Buna ziua, speta pe care o supun atentiei dumneavoastra are urmatoarele date :
1. lucrari amenajari interioare executate acum 2 ani , receptionate cu PV receptie pentru "reparatii curente"
2. autorizatie construire obtinuta anul acesta pe "schimbare destinatie"
Intrebare :
Sunt valabile cele 2 documente, impreuna cu restul documentelor prevazute de ord. 3/2011, art. 13, al.3, pentru obtinerea autorizatie ISU ?
Cel mai recent răspuns: codrina.ama , utilizator 08:05, 15 Iulie 2016
teoretic ar trebui sa fie valabile, practic, veti vedea exact numai cand veti incerca sa scoateti autorizatia...stiti bine ca la noi reglementarile se schimba chiar si peste noapte !
Multumesc, din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari executate fara autorizatie de construire codrina.ama codrina.ama Supun atentiei Dvs. urmatoarea speta : in cladirea apartinand unei institutii s-au efectuat, in urma cu 2-3 ani, lucrari de amenajari interioare pentru ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)