avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... certificat de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

certificat de urbanism

Buna ziua,
Pentru emiterea unui certificat de urbanism sunt necesare pentru identificare extrase din cartea funciara si planul cadastral din ortofotoplan.Cat timp sunt valabile aceste extrase pentru a fi ”actualizate la zi”?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:38, 14 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, dar aceste lucruri le cunosc si eu,nicaieri nu am gasit raspuns la intrebarea mea:CAT TIMP SUNT VALABILE EXTRASELE? Eu am extrase de un an si trei luni Sunt inca valabile pentru a le trimite? TREBUIE TRIMISE IN ORIGINAL?
Termenul de valabilitate al extrasului de carte funciară de autentificare este de 10 zile lucrătoare și se calculează de la data înregistrării cererii . În acest interval de timp este interzisă efectuarea înscrierilor în cartea funciară, potrivit Legii cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996, art 35, alin 1
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat fiscal si extras autentificare Maria0333 Maria0333 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este valabilitatea certificatului fiscal? Am scos unul in data de 17 martie, din cate stiu, ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Refuz emitere certificat de urbanism fara cadastru si carte funciara aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Este corect sa mi se ceara pentru un certificat de urbanism de informare copii dupa cadastru si carte funciara ? Doresc sa achizitionez un teren ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)