Va rog sa ma indrumati daca exista posibilitatea de marire a pensiei alimentare in urmatoarea situatie:
Divortul a avut loc in 2010 si a fost stabilita pensie alimentara in valoare de 1/6 din veniturile tatalui. Fac precizarea ca tatal mai are un copil dintr-o casatorie anterioara, caruia nu i-a datorat niciodata pensie alimentara, insa acest aspect nu a contat in fata instantei. Sunt 2 copii, cuantumul este de 1/3 din venituri.
In 2012 tatal redeschide 3 dosare (stabilire program de vizitare minor, cutodie comuna si micsorarea pensiei alimentare pe motive neacoperite de nicio lege). M-am aparat singura in dosarul de micsorare a pensiei de intretinere si am castigat.
In acest moment, copilul din casatoria anterioara si-a terminat studiile, a absolvit facultatea.
Pot redeschide dosar pentru marirea pensiei alimentare de 1/4, avand in vedere ca tatal nu mai datoreaza pensie alimentara decat unui minor?
Pensie alimentara
iahim87
Buna ziua,
matusa mea are o fetita din prma ei casatorie si primeste pensie alimentara pentru copil.
Are o hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
dana12345
am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77 de lei pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)