avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eliberare retete medicamente dementa - trebuie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eliberare retete medicamente dementa - trebuie imputernicire?

Buna ziua

Pana acum apartinatorii puteau obtine de la CASMB aprobari pentru cei inscrisi in Programul National la Casa de Sanatate Bucuresti cu scopul de a procura medicamentele de dementa (Alzheimer etc) pentru bolnavi.

Era astazi o stire la RTV ca de acum cei cu demente vor trebui sa mearga acolo personal sau ca va trebui o imputernicire de la avocat sau notar. Acest lucru este in multe cazuri fizic imposibil.

Stiti mai multe detalii? Daca este asa.. sau ce tip de imputernicire ar fi?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 11:50, 14 Iulie 2016
Pentru o informare corecta si de actualitate puteti accesa formular contact :
[ link extern ]

Veti alege din lista la "categoria solicitata " Programe nationale de sanatate"
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2016
ContSters391349, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alzheimer, sau nu? Fiumodel Fiumodel Nu, nu este un subiect pur medical. Mama mea de 84 de ani, are in anumite imprejurari tremuraturi care au dus la concluzia medicala de Alzheimer. Recent, a ... (vezi toată discuția)
Nasterea pe teritoriul altui stat din ue Livia1972 Livia1972 1. Pe data de 20.05.2016 am nascut un baietel pe teritoriul Austriei,la un spital de stat. Am utilizat CARD.European de Sanatate(eliberat in luna feb.a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după ... ZaharescuAlfred ZaharescuAlfred Bună ziua, Cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după două AVC-uri masive în ultimii 2 ani, a fost diagnosticată cu demență mixtă galopantă ... (vezi toată discuția)