avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vaduva de erou martir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vaduva de erou martir

buna ziua !
sunt vaduva dupa sotul meu ( care a decedat in revolutie ).Mentionez ca am fost recasatorita si divortata in 06.01.2004.conform L 341/2004 art 4, al 2 lit a , nu beneficiez de coeficientul de 1.10 , dar in urma OUG 95/2014, este modificat art 4, al 2. lit a , unde spune ca sotia supravietuitoare beneficiaza de coeficientul de 1.10. Va rog sa ma indrumati unde trebuie sa ma adresez si daca am dreptul la acest coeficient .
va multumesc anticipat ,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:28, 14 Iulie 2016
Dar nu mai sunteți văduvă, și nici soț supraviețuitor.
Ați fost soție căsătorită cum ați precizat, iar în prezent sunteți divorțată de un alt soț, și nu văduvă a celui decedat.

În prezent aveți starea civilă de DIVORȚATĂ, nu pe aceea de VĂDUVĂ.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2016
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie revolutionar imradu imradu buna ziua. tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar.as dori sa imi spuneti daca mama mea va beneficia de pensie de urmas in urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmas veteran de razboi make45 make45 Tatal meu a fost veteran de razboi.Dupa ce a decedat eu beneficiez de vreun avantaj? (vezi toată discuția)
Bilete de tren conform legii 341 cristianazavoiu@yahoo.com cristianazavoiu@yahoo.com eu sunt sora decedatului din timpul revolutiei si conform legii 341, fiicei si sotiei decedatului li s-au dat bilete de calatorie pe tren gratuite si as dori ... (vezi toată discuția)