avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare contract de imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare contract de imprumut intre persoane fizice

Buna ziua. Suntem un SRL cu 2 asociati, eu fiind majoritar cu 51% si administrator.
Din cauza unor evenimente, am semnat un contract de imprumut cu asociatul minoritar pentru ca el sa-si cedeze partile sociale.
In contract este urmatorul text:
Noi, partile, declaram ca suma de X Lei, reprezinta plata pretului cesiunii partilor sociale ale -asociatului minoritar- catre -asociatul majoritar-, detinute de societatea Y , persoana juridica romana, cu sediul in ......

Cesiunea nu a avut loc inca. Daca nici nu are loc, acest contract poate fi contestat in cazul in care sunt executat?
Cel mai recent răspuns: capraruioan , utilizator 09:06, 15 Iulie 2016
Nu se intelege cine a dat banii cu imprumut si de ce sa fiti executat. Din ce ati scris, reiese ca dvs ati dat banii cu imprumut..
Eu sunt împrumutatul. Sa ma execute în cazul în care nu mai vreau sa merg mai departe cu cesiune și sa îl oblig sa iasă din firma prin instanta.. Din moment ce scrie ca banii reprezinta plata pentru cesiunea partilor, ma gândesc ca devine nul contractul dacă nu se cesioneaza partile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea contractului de imprumut intre persoane fizice EvilMonkey EvilMonkey Buna ziua, m-ar interesa daca pot cesiona un contract de imprumut incheiat intre 2 persoane fizice ? A fost semnat in cadrul unui notariat acest contract de ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale alina_vi alina_vi Un asociat doreste sa cesioneze o parte din partile sale sociale pe care le detine la un SRL catre un tert. Asociatul are o datorie mai veche catre tert. Este ... (vezi toată discuția)
Complicatie !! ALEXANDRU71 ALEXANDRU71 Date: SRL-cu patru asociati-51%,45%,2%,2%-infiintata in februarie 2009 Asociatul cu 51% are dreptul unic de semnatura in banca.Tot el a imprumutat ... (vezi toată discuția)