avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Din prima casatorie am o fata pentru care platesc pensie alimentara,din prezenta casatorie am doua fetite.As dori sa stiu cum se calculeaza pensia pentru copilul din casatoria anterioara tinind cont ca acum am un salariu brut de 1500 ron urmand ca de luna urmatoare sa intru in concediu pentru cresterea copilului
multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:45, 19 August 2009
Plafonul maximal , pentru un copil , daca nu mai exista si altii in intretinerea dumneavoastra , poate atinge 1/6 din veniturile dumneavoastra ce prezinta o continuitate in timp .
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Veniturile avute in vedere la stabilirea pensiei de intretinere sunt cele nete, nu cele brute. Cand intretinerea este datorata pentru trei copii, ea se stabileste pana la 1/2 din venituri pentru toti cei trei copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeazã pensia de întreþinere de cãtre instanþã? nell12324 nell12324 as dori sa aflu si eu cum se calculeaza pensia de intrtinere de catre instanta,pe cate luni salariale se calculeaza 3 luni 6 luni sau 1 an.multumesc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mirceamesaru mirceamesaru Sunt recasatorit si am in intretinere sotia si 2 copii minori de 8 si 11 ani. Sunt pensionar cu o pensie de 2430 lei (RON). Din casatoria anterioara a rezultat ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia alimentara? 87654321 87654321 Buna ziua, am o intrebare referitoare la cum se calculeaza pensia alimentara pentru un copil minor in cazul unui divort, am inteles ca este un procent din ... (vezi toată discuția)