avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract paza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract paza

am avut un chiosc intr-o piata si am primit instiintare de la primarie pe 5.01.2016 ca contractul pt respectivul chiosc nu se mai prelungeste si trebuie sa eliberez locul respectiv , am uitat sa reziliez contractul cu paza si acum m-au sunat cei de la paza si-mi spune ca am de plata pt lunile ianuarie,februarie,martie aprilie ,mai iunie

Ce ma indrumati sa fac, am copie de la instiintarea de la primarie sa eliberez locul
astept un raspns va multumesc
Cel mai recent răspuns: fleasca , utilizator 22:24, 21 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
deci e indicat sa platesc ca sa nu a mai de-a in judecat ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii internet lefteriu_adrian lefteriu_adrian Buna ziua, in anul 2008 am incheiat un contract servicii internet cu o firma, durata contractului fiind de 12 luni, cu prelungire automata cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unui chirias care nu a achitat chiria si utilitatile de doua luni ANGEL978 ANGEL978 Buna! Va rog spuneti-mi daca chiriasul nu mi-a platit chiria pe februarie si martie, nu a platit intretinerea nici pe ianuarie, nici pe februarie si caruia ... (vezi toată discuția)
Salariat neasigurat - urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am o angajata care in lunile ianurie si februarie 2019 a avut concediu medical - cod indemnizatie 01 - fara stagiu de cotizare, plus ... (vezi toată discuția)