Buna ziua, Am avut masina parcata in fata blocului si a fost avariata in sensul ca a cazut o bucata de beton pe capota de la blocul din apropiere. Am dat asociatia de proprietari in judecata si am castigat procesul, aceasta urmand sa ma despagubeasca. Am lasat o copie legalizata a hotararii judecatoresti si astept asociatia sa-mi dea banii, dar d-na casiera spune ca a facut o cerere la Primarie pentru a primi raspuns cu privire la modul cum sa-mi dea banii si... se tot taraganeaza. Am vb cu ea, ca s-o iau pe cale amiabila si sa nu execut asociatia silit, dar lucrurile vad ca stagneaza. Spuneti-mi ce sa fac? Multumesc anticipat!
In primul rand v-ați adresat la un angajat al asociației , trebuie să vă adresați președinteui de bloc cu hotărârea judecătorescă . Dacă nu găsiți ințelegere va trebui să executați silit as. de propietari .
Conform dispozitii in vigoare,reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie,care reprezinta si apara interesele asociatiei si ale membrilor proprietari in raport si fata de terti-inclusiv in instanta
Contactati presedintele de asociatie si clarificati situatia
Puteti inclusiv sa notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia respectarii hotararii judecatoresti definitive
Daca presedintele de asociatie refuza,este reticent,apelati la executor judecatoresc pentru executare silita asociatia de proprietari