avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servicii Notari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servicii Notari

As dori sa stiu daca pentru o succesiune dupa ambii parinti decedati in ultimii doi ani se percepe o taxa (comision) notariala de ca si cum s-ar face doua succesiuni sau este de fapt o singura succesiune.

Multumesc
Tudor
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 15:27, 27 Iulie 2016
Sunt doua succesiuni.

Vedeti ca notarii iau bani in mod diferit.
Vorbiti cu toti notarii din oras daca vreti sa gasiti mai ieftin...
Sunt doua succesiuni si nu una singura, chiar daca le faceti pe amandoua in aceeasi zi.
Doua.
fiecare succesiune se taxeaza separat chiar daca se elibereaza un singur certificat de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune lml lml Buna ziua, Tatal meu a decedat , mama este in viata si vroiam sa stiu daca trebuie sa mai fac succesiunea daca sunt singura mostenitoare? (vezi toată discuția)
Mostenire Nina1 Nina1 Tatal meu a mostenit casa parinteasca. Acum vrea sa o vanda. Actele sunt pe numele parintilor care sunt decedati. Ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Dosare succesiune repartizate la 2 notari MihaltanAndrei MihaltanAndrei Buna seara, Tatal si mama au decedat unul in 2012 si celalalt in 2013 avand acelasi domiciliu. Dosarele lor au fost repartizate la 2 notari diferiti. Cum e ... (vezi toată discuția)