avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua,

am mostenit un apartament si o cripta in Pitesti. ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez ca sa inregistrez schimbarea proprietarului? conform legii, aceste documente pot fi transmise si prin e-mail/fax?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 20:08, 17 Iulie 2016
Ptr ipoteza ca doriti ca noul proprietar vreti sa fiti dvs. - mergeti la notar pentru succesiune. Sau prin instanta.
pentru acte apasati pe link- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sã obțin o listã a masei succesorale? marcs1 marcs1 Buna ziua Vă rog să-mi spuneți cum pot să obțin o listă a masei succesorale rămasă după tatăl meu defunct. Situația este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Succesiune auramanea auramanea Buna ziua ! Am si eu niste nelamuriri : Tatal meu a murit in decembrie anul trecut. El si mama detin un apartament cu trei camere in Timisoara. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)