Buna ziua,
As dori sa ma ajutati in urmatoarea speta. Firma unde lucrez a inchiriat un spatiu apartinand unui dublex. In cauza proprietarii dublexului au montat doar un contor de apa pntru cele dousa parti ale imobilului. Plata facturilor de apa se inregistreaza lunar doar pe o parte a duplexului si implicit doar la un chirias.
Pentru a putea impartii suma si a scoate bani din casa vecinii din partea fara contor a duplexului au cerut un act doveditor in baza careia sa pateasca o parte din factura pentru a putea justifica suma scoasa din casa.
Intrebarea mea este ce fel de act sau acord trebuie sa se faca pt ca societata sa poata sa isi scoata/incaseze bani pentru apa platita la comun ?
Avand in vedere ca exista un singur apometru pentru doi consumatori diferiti, incheiati o intelegere scrisa, un protocol intre cei doi prin care stabiliti modul de impartire a sumei de plata luna de luna. Cand primiti factura de la furnizorul de apa sau de la asociatia de proprietari cu lista de plata unde se vede clar costul apei, faceti copii ale acestor documente si fiecare isi pastreaza in contabilitatea sau cate un exemplar. Apoi impartiti suma de plata conform intelegerii de care spuneam mai sus.
Bransament apa
marcelino666
Am un apartament la casa cu 11 familii in curte,si as vrea sa-mi fac un bransament separat de apa impreuna cu vecinul meu de la parter.Cum se spune mai corect ... (vezi toată discuția)