avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inreg.contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inreg.contract de munca

buna ziua , va rog daca puteti sa imi raspundeti in cate zile trebuie trimis revisalul la itm, de ex. am angajat o persoana cu data de 01.08.2009 la itm duc contractul sa il inregistrez in data de 17.08.2009, (motivul nu am primit toate actele sa il pot duce mai repede), de cand se calculeaza 5 zile sa il trimit prin revisal de la 01.08.2009 data angajari s-au 17.08.2009 data de la itm
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 19 August 2009
da aveti dreptate cu 20 de zile dar mi-a spus ca de ce nu am trimis prin revisal in 5 zile adica daca l-am angajat pe 01.08.2009 pe 05.08.2009 trebuia sa il trimit prin revisal chiar daca nu era dus la itm, si decizia de lichidare nu trebuie trimisa si inregistrata la itm in 5 zile de la data iesiri din unitate, adica il lichidez cu 02.08.2009 dar il duc la itm sa il inregistrez numai pe 15 .08.2009 si in aceeasi zi ii dau si nr. de iesire din firma deci ar trebui sa il transmit prin revisal pana cel tarziu pe data de 20.08.2009 nu?, multumesc
Nu trebuie sa va faceti griji prea mari! Nu se supara nimeni daca intarziati putin cu transmiterea Revisal.
pai altceva nu a gasit si sa legat de asta
termenele sunt aceleasi si ptr inregistrare la ITM si ptr revisal. inspectorul de la ITM a vorbit prostii.

nu inteleg partea cu decizia de lichidare. cum sa il lichidezi cu 2.08 si sa-i faci decizia cu 15.08?
partea cu decizia de lichidare intra la categoria"modificari ale CIM" deci aveti 5 zile ptr inregistrare la ITM

nu stiu de unde este acest inspector sau daca el stie ce vorbeste.
daca se poate sa primesc mai multe lamuriri despre partea cu decizia de lichidare v-as fi f recunoscatoare.
ca poate aflam lucruri noi!!!! :tooth:
Toata lumea se vaieta de Revisal, numai ITM ii da o importanta mai mare decat are! Dar, vorba dvs., trebuia gasit ceva!

Alte discuții în legătură

Revisal Dinush Dinush Va rog sa-mi dati un raspuns clar si concis la urmatoarele intrebari: 1 Incetarea contractului de munca de drept cand trebuie inregistrat in REVISAL si cand ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cim la itm GeorgeRV GeorgeRV 1.Cele 20 zile legale ptr inregistrarea CIM sunt calendaristice sau lucratoare ? 2.Poate si angajatul sa depuna CIM la ITM ? 3.Care sunt documentele care ... (vezi toată discuția)