sunt intr/o mare dilema,va rog sa/mi dati un raspuns:
Am un contract de inchiriere intre doua societati comerciale,care stipuleaza la Art; 10 INCETAREA CONTRACTULUI si la Art 11. REZILIEREA CONTRACTULUI.
In calitate de chirias, conform Art.11 referitor la rezilierea contr.,am respectat procedura de reziliere prevazuta in contract si anume am depus o notificare scrisa proprietarului prin care am solicitat rezilerea contractului incepand cu data de 18 feb 2009. Proprietarul a luat la cunostinta, a inregistrat/o si a raspuns in scris PE ACEEASI NOTIFICARE, notand ca "este de acord cu rezilierea contractului incepand cu data de 18.feb.2009."Deci procedura de reziliere a fost respectata!!!
In acelasi timp Art 10 ,incetarea contractului, prevede ca incetarea contractului se produce prin acordul partilor,sau ,de drept le expirarea perioadei de inchiriere.
Va rog sa/mi raspundeti:
contractul este INCETAT???????????
Acea notificare certifica acordul partilor??????????
Multumesc anticipat!!!!!
Va multumesc!
Da,aveti mare dreptate,dar din pacate,cred ca va ramane valabil for ever dictonul din popor:
PROSTUL INVATA DIN GRESELILE LUI, IAR DESTEPTUL( informatul,as zice eu) DIN ALE ALTORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=D>
P.S. Telepatia functioneaza! chiar am vrut sa va contactez astazi.