Ieri seara m-am trezit cu o amenda in parbriz pentru ca parcasem intr-o statie de taxi. Dupa ce am verificat, am constatat ca intr-adevar asa era, dar datorita faptului ca intrasem pe locul de parcare dintr-o strada laturalnica, indicatorul nu era foarte vizibil, iar marcajele de pe asfalt sunt foarte sterse, astfel incat nu am observat ca locul respectiv facea parte dintr-o statie de taxi (la 5m mai in spate fiind locuri normale de parcare).
As dori sa stiu daca am vreo baza legala prin care as avea sanse sa castig o eventuala contestatie a amenzii, pe motivele de mai sus.
Daca puteti dovedi cu fotografii ca locul respectiv este insuficient marcat iar modul in care ati ajuns in locul de parcare respectiv nu va permitea sa vizualizati indicatorul respectiv ati avea sanse sa cereti transformarea amenzii in avertisment. Daca nu contestati pv nu aveti de unde cunoaste daca va poate fi admisa plangerea.
Amenda parcare
dumitrubololoi
Buna ziua.
Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)