avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O persoana autorizata ca II, poate infiinta o firma ca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O persoana autorizata ca II, poate infiinta o firma ca unic asociat?

Buna seara,
Am urmatoarea nelamurire. In trecut am infiintat un SRL, in care am fost unic asociat, ulterior firma fiind radiata. Acum sunt autorizat ca II. Mai pot infiinta un SRL ca unic asociat?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:08, 20 Iulie 2016
Da, puteti infiinta SRL cu unic asociat.
Interdicitia priveste doar SRL-urile nu si PFA sau II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl -> pfa rpsetzer rpsetzer Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)
Asociat unic cu firma radiata, mai pot infiinta alta? bliana bliana Buna ziua! Am si eu o intrebare: un prieten a avut un SRL, care s-a radiat in 2009 prin hotarare judecatoreasca, din cauza nedepunerii bilanturilor anuale. ... (vezi toată discuția)
Pfa vs srl pt tinichigerie vopsitorie si mecanica auto cristina_kriki2003 cristina_kriki2003 Buna Ziua In cazul unei tinichigeri-vopsitori-mecanica auto ce ar fi mai usor de infiintat PFA sau SRL? Ce acte ar presupune infiintarea uneia dintre formele ... (vezi toată discuția)