avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intervenirea in situatuatii de conflict urmat de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intervenirea in situatuatii de conflict urmat de vatamare corporala!

Buna ziua. Am si eu o curiozitate... Acum o saptamana un prieten a intervenit intr-o bataie alaturi de alti 3 indivizi; si a ajuns sa bata un alt baiat . Acesta si-a scos certificat medico-legal si a depus plangere impotriva celor 4. Tin sa mentionez ca persoana despre careva povestesc(cea care a intrat in conflict alaturi de alti 3) este minor. dupa o solutionare a cauzei... un minor ar putea sa primeasca dosar penal pentru lovire???
Cel mai recent răspuns: ContSters398822 , utilizator 01:10, 20 Iulie 2016
Sa se inteleaga - mediere cu victima. Daca nu va fi dosar penal ptr: vatamare corporala cu intentie.
Minor inseamna pers. care are pana in 14 ani si nu raspunde penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut la mine in masina, ce pot sa fac? catalin20 catalin20 ma scuzati daca am postat unde nu trebuia dar am postat nu de mult pe forum ca am fost batut de catre 2 indivizi si care initial am crezut ca mi-a furat si ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare wese wese In urma cu 4 zile am acrosat cu spatele o persoana , mentionez ca earam pe domeniul unei societati private. Am vrut sa duc victima la spital a refuzat , am ... (vezi toată discuția)
Circuit dosar - retragere plangere jhon.rapidistu jhon.rapidistu Dupa retragerea plangeri intr-un dosar penal (bataie) ,dosarul se inchide automat sau merge mai departe la parchet si se inchide acolo.Mentionez ca dosarul ... (vezi toată discuția)