Nu au cum sa o ducă înapoi la casa de copii, adopția nu se desface decât dacă ar fi în interesul copilului. Acum e copilul lor cu aceleași drepturi ca unul natural.
Parintii pot cere întoarcerea copilului în instanta, nu e potrivit sa se mute la dvs. Cine o va întreține?
Vedeți-vă pe la scoala sau pe drumul spre scoala, spre casa..
Am inteles ,problema sta in urmatorul fel,asta am facut pana acum,mam vazut odata pe saptamana cu ea doar la scoala,in speranta sa nu-i mai fac probleme,dar acesti parinti adoptivi ai ei,doresc cu orice pret sa o desparta de mine,am discutat cu ea,si ea a spus ca fara mine nu sta,si vrea sa mearga cu mine mai departe,am inteles ca la 16 ani copilul poate decide unde sta,as vrea sa stiu daca e adevarat,eu am discutat si o sa ma duc sa vorbesc si cu parinti adoptivi si cu consilierul respectiv care are grija de ea,parinti respectivei au zis ca daca ea vrea sa vina cu mine ,ei renunta la ea,ma intereseaza ,daca ei reunta la ea,eu acum pe 5 august fac 18 ani,ce norme legale trebuie sa indeplinesc pentru a putea sa o iau cu mine,mentionez ca mama imi este alaturi si a spus ca ma ajuta cu tot ce este nevoie,ma intereseaza sa stiu tot ce trebuie sa fac ,ca sa obtin acordul sa o pot lua cu mine,multumesc mult.