avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Vodafone fara a plati despagubiri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Vodafone fara a plati despagubiri

Am facut acum 2 saptamani un contract cu vodafone si vreau sa il reziliez din cauza ca calitatea serviciilor nu este asa cum mi s-a promis.
In contract scrie ca daca fac asta trebuie sa platesc o taxa de despagubire + toate cele 24 de luni.
Am auzit ca desi cei de la vodafone cer asta , lucrul asta este defapt ilegal.

Este adevarat?
Daca da , cum pot sa reziliez contractul fara ca compania sa ma puna sa platesc?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:32, 21 Iulie 2016
faceti reclamatie cu privire la calitatea serviciilor si vedeti ce va raspund. numai daca recunosc ca nu va pot furniza serviciile conform contractului puteti solicita rezilierea fara daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract societate telefonie mobila anela.elena anela.elena Am contrat cu vodafone pt internet din ianuarie 2010. Spuneti-mi cum pot sa-l reziliez, tinand cont ca este incheiat pe 2 ani. Am intrebat la vodafone si mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract bogdan1405 bogdan1405 Buna ziua!Am facut acum o luna contract cu UPC pe 24 de luni.Acum doresc sa reziliez si am tot cautat pe net despre acest subiect.Am aflat ca e dreptul tau ... (vezi toată discuția)