avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de demisie transmisa prin e-mail
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de demisie transmisa prin e-mail

Lucrez la o firma de transport international, mentionez ca am depus o cerere de demisie prin mail ,prin care anuntam ca de azi 20 07 2016 imi depun demisiain format electronoic fara semnatura ca nu am cum sa trimit aceasta, mentionand ca cea semnata o voi depune cand voi venian tara, la care patronu mia spus ca nu e valabila cererea de demisie ca nu e scrisa de mana si nu e semnata , si u mio ia in considerare , e valabila cererea care am trimiso sau trebuie sa o scriu de mana , lucru care nu e posibil , eu find plecat din tara, la venire pot sa o scriu si so datez cu data asta , si sa fie luata an considerare, an preaviz mai poate sa ma trimita an delegatie afara din tara pe perioada preavizului? Multumesc anticcipat.
Este putin complicata problema dvs, daca cererea nu a avut semnatura electronica.

De ce nu i-o comunicati prin posta cu confirmare de primire ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere de mana, o semnati, o scanati sau fotografiati cu telefonul si o trimiteti prin email.
Exista aplicatii de scanare pentru telefon.
In preaviz aveti aceleasi drepturi si obligatii astfel ca puteti fi trimis in delegatii pana la sfarsitul preavizului.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2016
cyan, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa nu o accepte , chiar daca este scanata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista si aceasta posibilitate dar poate sa ii spuna patronului ca este scrisa de mana si semnata asa cum i-a cerut, ca nu i-a precizat cum sa ii fie trimisa sau ca trebuie sa fie in original!:)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 81 C.mun.
(1) Prin demisie se intelege actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz.
......

Aici este problema ...modul de interpretare.

Alte discuții în legătură

Buna seara. am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la ... alex25121985 alex25121985 Buna seara. Am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la actualul loc de munca. Am trimis notificarea de demisie pe email. Am trimis emailul in acceasi ... (vezi toată discuția)
Demisie conf.art.81 alin.8 transmisa prin e-mail mcdinu mcdinu Un salariat transmite duminica seara prin e-mail demisia cu data de luni invocand art.81 alin.8 din Codul Muncii. Doresc sa stiu parerea dvs. in aceasta ... (vezi toată discuția)
Demisie prin e-mail lorrena78 lorrena78 Buna seara, Cum procedez daca un angajat si-a depus demisia printr-un e-mail. Demisia este cu art. 81.4 dar fara preaviz, fapt care nu deranjeaza pe nimeni, ... (vezi toată discuția)