avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anularea cererii de pensionare anticipata partial si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anularea cererii de pensionare anticipata partial si depunerea altei cereri

Daca am primit decizia de pensionare anticipata partial dar nu s-a luat in calcul ultima luna dinaintea incheierii CIM, pentru ca cererea a fost depusa pe 28 ale acelei luni, pot cere anularea acestei decizii (sunt in cele 30 de zile de la comunicare) ?
Mai pot depune alta cerere de pensionare anticipata dupa alte 2 luni in care platesc CAS direct la casa de Pensii (fara sa ma mai angajez), la care sa beneficiez de penalitati reduse conforn legii 142/2016?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 20 Iulie 2016
Puteti depune cerere de anulare a deciziei de pensionare , dupa care sa depuneti o noua cerere cand doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la aplicarea legii nr. 142/2016 TomescuNicolae TomescuNicolae Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de dispozitiile Legii nr. 142/2016 in cazul in care am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii nr. 142/2016 Paulescu1957 Paulescu1957 Am primit pe 12 Iulie Decizia \"privind acordarea pensiei anticipate partiale\" Pe decizie apare data de 17 Iunie. Inca nu am depus actele pentru dare in ... (vezi toată discuția)
Legea 142/2016 liliana_c liliana_c Buna ziua, o persoana care a depus dosarul pentru pensie anticipata partiala in data de 14.07.2016 beneficiaza de prevederile legii 142/2016.Va multumesc (vezi toată discuția)