avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar obtinut in lei si plata catre vanzator ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar obtinut in lei si plata catre vanzator in euro

Am obtinut un credit ipotecar in lei iar la incheierea contractului de vanzare cumparare a imobilului trebuie sa ii virez in cont vanzatorului suma in euro,suma pe care am convenit-o initial in euro.Va rog din suflet sa imi spuneti ce pot face in astfel de situatie Multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:08, 25 Iulie 2016
In contractul de v/c este specificat ca pretul se va achita in euro sau doar ca pretul este in euro?
In contract este precizat contul vanzatorului in euro?
Daca a fost doar o intelegere verbala atunci ii transferati in lei la cursul BNR din ziua transferarii, altfel trebuie sa schimbati banii in euro si sa ii transferati intr-un cont in EUR.
Multumesc f mult,asa voi face
Trebuie sa procedati cum este prevazut in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să cumpăr un apartament prin prima casă, însă notarul agreat de dezvoltator pune în contract un curs euro mai mare decât al bnr. ce pot face dacă refuză să-l schimbe? Alexandra312 Alexandra312 Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. In antecontract, pretul imobilului este specificat in EUR, restul sumei ( ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata prima casa Amitrica Amitrica Pe data de 23.01.2014 am facut antecontractul cu cumparatorul prin prima casa. In antecontract la cap. 3 \\"Pretul si modalitati de plata\\" scrie: \\"Noi ... (vezi toată discuția)
Plati stipulate in antecontract molo2o molo2o Buna seara, am semnat in aprilie 2016 un antecontract pentru achizitia unui apartament care avea in cuprinsul lui articolul urmator: 2.2. Toate platile ... (vezi toată discuția)