avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte control ISCTR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte control ISCTR

Buna ziua.
Am urmatoarea intrebare: Persoana desemnata de la societatea X reuseste sa scoata Licenta de Transport si copii conforme pe firma X ; Firma X "inchiriaza" de la firma Y basculante; trailere; platforme toate peste 3.5 tone. scoate si pentru acestea Copii Conforme cf. legislatiei. Societatea X nu a detinut niciodata Contracte de inchiriere pentru masinile societatii Y ( Societatea Y fiind in faliment, administratorii judiciari NU au vrut sa semneze niciun fel de acte.) .La un control la Societatea X nu poate prezenta aceste acte. Ce risca persoana desemnata si Societatea X pentru lipsa acestora si unde se incadereaza fapta?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 01:29, 25 Iulie 2016
,,Ce risca persoana desemnata si Societatea X pentru lipsa acestora si unde se incadereaza fapta?''

Contează cine încadrează fapta! spre ex. un organ de cercetare penală ar încadra fapta ca evaziune fiscală - art. 9 din Legea 241 2005. Dar lucrătorii ISCTR ar putea încadra fapta ca și contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
A refuzat sa prezinte actele la o expertiza contabila dispusa de tribunal maryanro maryanro Buna ziua, Ce risca administratorul firmei care a refuzat sa prezinte actele la expertul desemnat de tribunal? Mentionez ca instiintarea lui a fost facut ... (vezi toată discuția)
Administrator nominal / coordonator "din umbra" ContSters156394 ContSters156394 Daca un srl are un administrator nominal X, dar activitatile acesteia, prin care se evazioneaza statul, sustragandu-se de la plata taxelor si impozitelor, sunt ... (vezi toată discuția)