avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel sau recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel sau recurs?

1.Intr-un dosar de rezolutiune contract intretinere ( valoare estimata e 60.000 lei a imobilului) calea de atac dupa fond e apelul sau direct recursul?
2.intr-un dosar partaj bunuri comune s-a acordat 50% din valoarea masei partajabile, fostei sotii,eu trebuind sa achit sulta de 50.000 lei .Daca nu achit sulta si imobilul se va vinde la licitatie , sulta se va modifica in functie de suma obtinuta la vanzare sau va ramane 50.000 lei indiferent cu cat se va vinde ? daca se vine cu 80000 lei sulta va fi de 40000 lei corespunzator cu 50% sau ramane tot 50000 lei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 11:02, 21 Iulie 2016
1. apel.
2. sulta ramane de 50.000 lei, indiferent de suma cu care se vinde imobilul.
Puteti sa-i indicati si temeiurile legale?( articole , legi etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta partaj judiciar ContSters301351 ContSters301351 Buna! Am si eu o nedumerire.Daca dupa partaj instanta stabileste o sulta de 50000 lei pe care eu proprietar 1/1 a imobilului trebuie s-o platesc ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters277797 ContSters277797 Am o nedumerire in ceea ce priveste taxa datorata in situatia in care se introduce o actiune de partaj. Ce inseamna concret 3% din valoarea masei ... (vezi toată discuția)
Distribuție sumă după licitație-ajutor ciprian333 ciprian333 Am contractat un leasing, nu l am mai putut plăti și am fost executat silit pe apartament bun comun. Instanta a dispus sistarea stării de indiviziune, și ... (vezi toată discuția)