avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalitate inregistrare convorbire in spatiul public
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalitate inregistrare convorbire in spatiul public

Am voie sa inregistrez o convorbire in spatiu public?
Nu am incredere in persoana cu care ma intalnesc, si as inregistra tot ce spune, ca sa nu poate minti cu cele intamplate.
Este vorba despre mama copilului meu, care deja o data ma dat in judecata in legatura cu o intalnire, cand preluasem copilul, si a relatat cele intamplate altfel.
Cel mai recent răspuns: gaz , utilizator 19:49, 28 Iulie 2016
Aveti voie, insa nu prea va v-a folosi.
Mergeti cu cineva (martor).
Inregistrati. Vorba aceea, paza buna trece primejdia...
Sigur că aveți voie, și chiar e indicat să aveți probe filmate în astfel de situații.
Dar dacă vreți să vă și folosească, condiția este să fie înregistrare VIDEO, și să folosiți o cameră ascunsă pusă la nasture sau la șapcă de foarte bună calitate.

O să vă fie de mare folos să vă apărați pielea, la poliție și la parchet, în caz de nevoie.
În civil nu o să vă prea folosească, dar în penal e aur o înregistrare VIDEO de bună calitate.

Nu faceți greșeala să înregistrați numai AUDIO.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2016
Dapix, utilizator
Aveti voie in spatiul public.
Inregistrati, inregistrati, audio, video, sms, amil, se gasesc si drone, cum sa nu. Dvs va pregatiti sa colaborati cu mama si sa aveti o relatie frumoasa cu copilul sau va pregatiti sa deschideti o discoteca? Credeti ca daca o ostilizati din ce in ce mai mult pe mama asta va va asigura o relatie din ce in ce mai buna cu propriul copil? Ganditi-va ca asa cum dvs nu aveti incredere in doamna probabil nici dumneaiei nu are incredere in dvs. Incercati sa recladiti incredere si sa normalizati relatia cu mama copilului dvs

Alte discuții în legătură

As vrea sa depun la protectia copilului o sesizare despre abuzurile tatalui Vicky1 Vicky1 Cum trebuie procedat ca aceasta sesizare sa fie depusa apoi si in instanta in cadrul procesului de divort? Sustine ca nu e lasat sa-si vada copilul ceea ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - sunt divorțată și tatăl minorei nu vrea sa accepte sa ma mut cu fetita în străinătate Anonimat 123 Anonimat 123 Bună ziua, sunt divorțată și tatăl minorei nu vrea sa accepte sa ma mut cu fetita în străinătate chiar dacă avem stare materiala buna acolo. Ce este ... (vezi toată discuția)
Am drepturi ca tata? Negut claudiu Negut claudiu Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e ... (vezi toată discuția)