avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalitate inregistrare convorbire in spatiul public
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalitate inregistrare convorbire in spatiul public

Am voie sa inregistrez o convorbire in spatiu public?
Nu am incredere in persoana cu care ma intalnesc, si as inregistra tot ce spune, ca sa nu poate minti cu cele intamplate.
Este vorba despre mama copilului meu, care deja o data ma dat in judecata in legatura cu o intalnire, cand preluasem copilul, si a relatat cele intamplate altfel.
Cel mai recent răspuns: gaz , utilizator 19:49, 28 Iulie 2016
Nu stiu de ce, dar se pare ca unele mesaje se sterg imediat, probabil ca nu convin. Nu mi se pare normal dle Gaz, sa scrieti ca mama este bolnava psihic, la urma urmei cu o bolnava psihic ati facut un copil, in grija caruia se afla la ora actuala.
Martonze, sau poate atitudinea celui care inregistreaza nu e deloc diferita, la varianta asta v-ati gandit?
anissia a scris:

Nu stiu de ce, dar se pare ca unele mesaje se sterg imediat, probabil ca nu convin. Nu mi se pare normal dle Gaz, sa scrieti ca mama este bolnava psihic, la urma urmei cu o bolnava psihic ati facut un copil, in grija caruia se afla la ora actuala.

Doamna/domnisoara Anissia!
Vad ca nu cunoasteti antecedentele cazului, deci va rog, inainte sa ma judecati si sa ma puneti la punct:
1. intrebati (de preferinta)
2. sau cel putin sa va uitati la profilul meu si sa imi cititi intrebarile anterioare in tema respectiva.

Nu sunteti in pozitia din care ma puteti pune la punct sau ma puteti judeca.
Am pus o intrebare, la care am asteptat raspunsuri constructive. Daca nu aveti nimic de adaugat sau nu sunteti in cunostinta de cauza, va rog sa ignorati aceasta postare.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2016
gaz, utilizator
Dle Gaz, tocmai pentru ca am citit intrebarile anterioare, unde afirmati ca fosta sotie a fost diagnosticata de catre sora dvs, m-a facut sa scriu acest mesaj. Pacat ca , acolo unde candva a existat o legatura de iubire, apar acum astfel de afirmatii.Ganditi-va doar ca si din partea ei , din partea oricui pana la urma, poate aparea o asemenea afirmatie la adresa dvs.
Doamna Anissia!
De ce credeti, ca a fost iubire vreodata? De unde stiti cum a ramas insarcinata fosta? Cum de sunteti asa de sigura de situatie de acolo, din fata calculatorului, fara sa ma cunoasteti pe mine, pe ea si/sau situatia? De unde va luati indrazneala, sa ma judecati, sa ma puneti la punct cu doar cateva informatii superficiale? Habar nu aveti pe baza a ce a diagnosticat sora mea bolnava pe fosta, habar nu aveti ce a facut in ultimele doi ani, si habar nu aveti ce face acum.
Chiar daca ati fii in cunostinta mult mai multor informatii, ar fii totala iresponsabilitate sa ma puneti la punct.
Comportamentul Dvs. o fi bazata pe prejudecati, frustrari, nu ma intereseaza, dar eu nu pot, decat sa va consider o persoana superficiala care judeca starea unei masini doar dupa culoare.
Va rog sa ignorati postarea, daca nu aveti nimic de adaugat la intrebarea pe care am pus-o si nu ma puneti la punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa depun la protectia copilului o sesizare despre abuzurile tatalui Vicky1 Vicky1 Cum trebuie procedat ca aceasta sesizare sa fie depusa apoi si in instanta in cadrul procesului de divort? Sustine ca nu e lasat sa-si vada copilul ceea ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - sunt divorțată și tatăl minorei nu vrea sa accepte sa ma mut cu fetita în străinătate Anonimat 123 Anonimat 123 Bună ziua, sunt divorțată și tatăl minorei nu vrea sa accepte sa ma mut cu fetita în străinătate chiar dacă avem stare materiala buna acolo. Ce este ... (vezi toată discuția)
Am drepturi ca tata? Negut claudiu Negut claudiu Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e ... (vezi toată discuția)