Am voie sa inregistrez o convorbire in spatiu public?
Nu am incredere in persoana cu care ma intalnesc, si as inregistra tot ce spune, ca sa nu poate minti cu cele intamplate.
Este vorba despre mama copilului meu, care deja o data ma dat in judecata in legatura cu o intalnire, cand preluasem copilul, si a relatat cele intamplate altfel.
Foarte bun sfatul. Incercati sa recladiti incredere si sa normalizati relatia cu mama copilului. Mai aiurea este insa cand sfatul vine de la cineva ce zicea pe acest forum ca in incercarea de a normaliza si recladi increderea afirma ca a chemat executorul in parc la programul copilului cu tata. Pentru normalizare si recladire.
againstPAS, distorsionaţi, ca de obicei.
Prezenţa executorului în parc s-a dorit a fi un act de constatare că doamna s-a prezentat la programul de vizită şi domnul nu a venit, nicidecum un act de traumatizare a minorului.
Şi, ca să aveţi motiv să acuzaţi că iar mă raportez la cazul meu - DA, am avut ocazia ca tata să afirme în instanţă că a fost la uşa noastră şi nu i-am deschis, de nenumărate ori - întrebarea era: când se prezintă la program, am cum dovedi desfăşurarea întâlnirii copil-tată, dar când nu vine, cum demonstrez că nu a venit? mai ales că e foarte uşor să-şi ia un prieten de pahar care să jure că a fost şi el martor cum nu i se deschide uşa! Chemi un martor odată, de două ori, dar nu poţi deranja permanent nişte prieteni, vecini, vineri la ora 16, să constate că iar nu a venit! Soluţia oficială, corectă, ar fi executorul, care să constate, cu Proces Verbal, că domnul nu s-a prezentat la program, exact cum o face când e chemat de domnul tată :)
Domnule gaz, înregistraţi liniştit convorbirea, nu aveţi nimic de ascuns nici dumneavoastră, nici doamna; nici măcar nu trebuie să o faceţi pe ascuns, dacă doamna ştie că e înregistrată, se controlează în gesturi şi tonuri, la fel şi dvs. şi, cum dvs. urmăriţi strict interesul superior al copilului, îi faceţi acestuia un mare bine, fiindcă violenţa verbală îl afectează psihic pe copil.
Si domnul vrea sa demonstreze ca mama minte. Cum sa demonstreze daca nu inregistreaza? Sau iar facem distinctie cand e vorba de mama si cand e vorba de tata?
pai de ce sa anunte mama ca e inregistrata? Sa se comporte doamna in mod natural...... Sau acum e vina tatalui ca mama face scene? inteleg ca tot ce face rau rezidentul e intotdeauna din vina nerezidentului?????