Am voie sa inregistrez o convorbire in spatiu public?
Nu am incredere in persoana cu care ma intalnesc, si as inregistra tot ce spune, ca sa nu poate minti cu cele intamplate.
Este vorba despre mama copilului meu, care deja o data ma dat in judecata in legatura cu o intalnire, cand preluasem copilul, si a relatat cele intamplate altfel.
Hm, mi-e greu sa inteleg problema care a flambat atatea mamici serioase de aici. Omul vrea sa inregistreze intalnirea cu fosta ca sa nu fie acuzat de nimic, ca fosta are istoric de false acuzatii.
Si a inceput tragedia........ De ce, repet, daca nu e nimic de ascuns si biata mamica doar e hartuita de userul nostru??? Nu ar fi chiar in interesul ei sa existe inregistrari cu intalnirile lor?
Ah, daca insa problema este ca exceptand ce scrie pe forum, cum ca ar fi abuzata si asa mai departe, mama se transforma in viata reala in abuzator...atunci da, are o mare problema. Ca daca e inregistrata si vede judecatorul cu ochii lui cum tipa si jigneste ca la mahala, cum mai cere ea saracuta ordin de protectie????
Si asemenea dudui sunt nocive pentru ca existan amarate lovite, abuzate, infricosate care nu main sunt crezute de nimeni din cauza astora care striga "lupul" doar pentru a se razbuna.
Ati fi surprins domnule When, dar multe din mamicile ce se declara victime ale fostilor soti, nu suporta sa fie inregistrate in timp ce se desfasoara, tocmai pentru ca ele sunt cele agresive.
Cer ordin de protectie dupa care se revolta ca nerezidentul inregistreaza. Fraza clasica e ai venit la copil sau sa ma inregistrezi pe mine? Pai uite am venit la copil si uite inchid telefinul. Si surpriza! Maine inca un ordin de protectie.
Aşa cum am scris mai sus, este chiar perfect ca întâlnirile să fie înregistrate, chiar de ambele părţi. Este o treabă reciproc avantajoasă şi care e benefică şi minorului :)
Domnilor, hai să nu fim acuzatori! Oamenii sunt diferiţi, fiecare gândeşte în felul lui; poate un cuvât unuia i se pare jignitor, când altuia i se pare măgulitor.
Din partea mea, poate domnul să înregistreze cu anunţ prealabil sau fără, un om isteţ îşi dă seama dacă e înregistrat sau nu, prin simplul fapt că şi atitudinea interlocutorului este diferită când înregistrează faţă de când nu o face. :) Dacă partenerul de discuţie nu sesizează, îşi merită soarta.