avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vacanta Turcia, renuntare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vacanta Turcia, renuntare

eu si familia mea avem o vacanta platita in Turcia din luna ianuarie 2016,avand in vedere situatia din Turcia,am vrea sa renuntam si nu stim cum se procedeaza(neavand asigurare storno)
Cel mai recent răspuns: deary , utilizator 19:04, 19 Noiembrie 2023
Buna ziua,

studiati clauzele contractului semnat cu operatorul sau agentia si vedeti ce prevede in cazul situatiilor conflictuale ivite in tara de destinatie!

Numai bine!
Nu cred ca veți reuși.
Depinde și de zona.

Dacă era război se putea.
...
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2023
deary, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani bilet vacanta francuroxy francuroxy Buna ziua.As dori sa stiu dc pot recupera banii pentru un bilet in Turcia in perioada 24.07-05.08 ?Agentia ne -a spus ca dc turcii ridica restrictiile si noi ... (vezi toată discuția)
Renunțare vacanță din cauza covid-19 AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, Ca multe persoane ne-am făcut o rezervare pt o vacanță în acest an. Vacanța urma să aibă loc începând cu 15 iunie, all inclusiv, în ... (vezi toată discuția)
Vacanta in egipt SIMBOPREST SIMBOPREST AM AVUT UN GRUP DE TURISTI CARE TREBUIAU SA MEARGA IN VACANTA IN EGIPT IN 30 IANUARIE DE PE BUDAPESTA.(ZBOR)AU RENUNTAT DIN CAUZA FAPTULUI CA NU LI S-A ... (vezi toată discuția)