avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire la locul de munca

Buna ziua, la locul de munca sunt hartuita periodic de catre o colega.Intrebarea mea este unde ma pot adresa, mai ales ca sunt insarcinata?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 21 Iulie 2016
Sesizati angajatorul cu nr. de inregistrare/ data. Angajatorul trebuie sa declanseze o ancheta.
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta interna, discriminare, abuz, umilinta in multinationala StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, sunt angajat intr-o multinationala si de ceva timp am probleme cu sefii, probleme referitoare la injuraturi, discriminari, abuz de putere, umilire ... (vezi toată discuția)
Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca daliana7 daliana7 Buna ziua. Suntem la locul de munca, un laborator de Spital, intr-o criza. Oamenii pleaca masiv si nu mai avem in august cu cine completa lista de ture la ... (vezi toată discuția)