buna ziua,Am calitatea de nepot si locuiesc in apartamentul bunicii care este nevazatoare in calitate de persoana tolerata impreuna cu familia.Intrebarea mea este daca pot sa administrez cele doua pensii ale bunicii [cea de limita de varsta si cea de handicap]fara a avea un contract de intretinere,deoarece bunica este de acord ca eu sa o intretin.Mai mentionez ca la adresa la care locuiesc sunt trei coproprieteri [bunica ,mama si matusa
da bunica este de acord sa-mi dea bani deoarece ea fiind in incapacitatea fizica de a mai face unele activitatii gospodaresti[a merge la piata ,a plati regia casei etc.]Mentionez ca timp de 10 ani de la decesul bunicului fac acest lucru,dar acum au aparut unele discutii din partea matusi cu privire la justificarea cheltuirii banilor si la modalitatea de intretinere.cerindu-mi sa fac acest contract de intretinere sau curatela.De ce as fii obligat sa fac un astfel de contract ?mai arat ca eu am investit in acest apartament,iar matusa nu a contribuit cu nimic.
buna ziua .Ma scuzati ca insist putin ,dar matusica ma tot sacaie la cap cu o baza legala de activitate .Daca fac acest contract trebuie sa-l fac in baza unui contract individual de munca si sa prestez cam 8 ore pe zi,or eu nu pot sa fac acest lucru deoarece am deja o slujba ,in plus ar interveni o responsabilitate inutila din punctul meu de vedere.
Chiriasi rau platnici
KarinaB
Buna ziua
Am inchiriat un apartament unor persoane, doua la numar: matusa si nepotul sau. Contractul la AF a fost facut cu nepotul. Insa matusa a locuit mai ... (vezi toată discuția)