Acum aproximativ o luna, am fost agresata telefonic si verbal de catre familia unui elev de la clasa care scazuse la invatatura drastic(am dovezi testele)pentru motivul ca nu vreau sa-i acord Premiul 1.Totodata, mama acestuia a facut afirmatii in comuna cum ca i-as fi agresat copilului ca i l-as fi santajat emotional, inregistrat, etc.In acelasi timp a facut multiple plangeri , vreo 17(toate cu aproximativ acelasi continut, unele chiar trase la xerox:))) la diverse institutii cum ar fi scoala in care lucrez, Protectia copilului, Parchet, politie, minister,inspectorat, in toate acuzandu-ma de maltratarea fizica , psihica si morala a elevului.Anchetata fiind de catre Comisia de disciplina a scolii, am fost sanctionata de directia scolii cu observatie scrisa, pe motiv ca nu am manageriat bine conflictul cu parintele si am lasat ca acesta sa degenereze.In Raportul comisiei, martorii mei(toti parintii clasei) au spus foarte clar ca nu am agresat niciodata niciunul dintre elevi, sub nicio forma.
As dori sa aflu cum as putea si unde sa fac o plangere pentru ca mama elevului sa fie sanctionata pentru faptul ca mi-a stricat reputatia in comuna in care lucrezde 27 de ani, ca m-a acuzat cu minciuni la care nu are nicio proba, anul urmator urmand sa preiau clasa P si ma tem ca parintii acelor viitori elevi sa nu se lase indusi in eroare de afirmatiile ei calomnioase, mai ales ca am fost si sanctionata de conducerea scolii.
Precizez ca in tot acest timp am fost purtata pe drumuri de la o institutie la alta, pentru a da declaratii, rapoarte, etc, lucru care mi-a afectat foarte mult familia( in special fiica,aceasta fiind extrem de bolnava)am cheltuit foarte multi bani si mai presus de orice, mi-am irosit zilele din concediu.Doresc sa mi se faca dreptate.Unde si cum pot proceda?