Buna ziua. Un ordin prefect la care instanta a decis definitiv nulitatea partiala si emiterea unui nou ordin prefect, mai produce efecte juridice sau nu?Daca da, in ce sens?Multumesc pentru orice raspuns.
nulitate- nulitate absoluta, anulabil- nulitate relativa (efectele sunt cam aceleasi), nulitatea partiala si totala sunt altceva.
aveti dreptul la un termen rezonabil si in cazul executarii, mai ales daca se poate emite ordin fara alte impedimente.
Problema mea este ca eu nu am dreptul sa solicit emiterea ordinului pentru ca am calitatea de tert . Eu am solicitat nulitatea absoluta a acelui ordin ca urmare a ocuparii terenului solicitat de mine la legea 10/2001, de beneficiarii ordinului.Am obtinut nulitatea partiala pentru ca instanta a decis ca doar 1/2 din teren face obiecul legii nr.10/2001 cealalta parte de 1/2 face obiectul legii 18/1991.Acum sunt in instanta pentru cererea depusa la legea 18/1991 de mama mea , cerere care "s-a pierdut" putin si la care nu a primit vreun raspuns .Doresc sa atac din nou ordinul prefectului, dar cel vechi nu mai pot pentru ca este autoritate de lucru judecat, iar nou nu exista. Oricum multumesc pentru lamuriri
Ordin prefect nou
pusa2mimi
Buna seara. Am o nelamurire in legatura cu un ordin prefect . Instanta a decis nulitatea absoluta partiala si emiterea unui nou ordin prefect. Noul ordin ... (vezi toată discuția)