avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reziliere contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reziliere contract

as dori sa stiu ce sa fac in legatura cu o firma de constuctii cu care am facut un contract pentru un acoperis de bloc in rate si am dat avans de 30 la suta si a trecut aproape 2 luni si nu a aduns nici un material plus ca a venit data pentru rata si a venit dupa bani si locatarii nu au vrut sa plateasca rata pina nu se vede ca a inceput lucrarea.As vrea sa stiu ce pot face daca pot rezilia si daca pot primii banii inapoi.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:09, 24 Iulie 2016
Puteti rezilia contractul dupa ce cititi in ce conditii il puteti rezilia.
Banii pe care i-ati dat in avans ii puteti cere, dar nu sunt convinsa ca si ii veti putea recupera altfel decat in instanta....

Oricum, cred ca nu veti mai plati si altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacerea acoperisului ContSters101626 ContSters101626 As dori sa refac acoperisul blocului pt ca locuiesc la ultimul etaj,dar vecinii nefiind afectati direct nu vor sa contribuie ,ce documente imi sunt necesare si ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie apartament pe banii proprii raluka raluka In urma sesizarilor scrise facute Presedintelui As. de Prop. referitoare la repararea acoperisului aferent apartamentului in care locuiesc, nu s-a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Blocare abuzivă cont curent: banca îmi reține 30% din salariu fără hotărâre judecătorească de executare. este legal cum au procedat? levi87128 levi87128 Am un crdit la ING care s-a reziliat. Angajatul de la biroul lor de recuperari nu vrea sa facem o intelegere, mi-a pus blocare pe contul curent de salariu si ... (vezi toată discuția)