avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere de la fostul sot . In ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere de la fostul sot . In ce situatie nu mai primesc pernsia pe caz de boala.

Buna ziua,
Dupa divort instanta mi?a acordat pensie de intretinere de la fostul sot ,pe caz de boala.Acesta ,ma da in judecata cerand sa se sisteze plata pensiei. In ce cazuri instanta i?ar da castig de cauza?
In cazul in care nu mai sunteti bolnava si puteti lucra ca sa va intretineti singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara asavin asavin Buna ziua! AM o prietena divortata de ceva timp. Dupa ce copilul a implinit 18 ani fostul sot a sistat plata pensiei alimentare. Copilul acum este inscris ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Daca fostul sot e pensionat pe caz de boala si nu are posibiitati sa plateasca suma de 200 ron fixata de instanta judecatoareasca, pentru a nu-l mai reclama ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere oana16 oana16 Buna ziua!va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri.Am 21 ani,in prezent sunt studenta in anul 3 la facultatea de medicina dentara.Parintii mei au ... (vezi toată discuția)