avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare acces in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces in curte

E un nesimțit care parchează fix in fata porții mele. Va rog spuneti-mi ce cai legale am sa il determin sa nu o mai facă? Pe cale amiabilă nu merge... ar fi a nu stiu cata oară cand imi fac nervi cu un nesimțit sadea. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 21:57, 25 Iulie 2016
Contactati Politia Locala. Vor veni, vor constata, vor face poze si vor dispune amendarea. Poate a 2-a oara se invata minte. Se aplica doar daca va blocheaza accesul in curte. Daca parcheaza in dreptul gardului sa spunem si nu in dreptul portii - impiedicand accesul dvs. din si in curte situatia de mai sus nu se aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Parcarea unui autovehicul in fata portii pantene pantene vecinul meu are 2 masini si parcheaza in fata porii mele blocandu-mi iesirea din curte ,de fiecare data cand vreau sa intru s-au sa ies din curte trebuie sa ... (vezi toată discuția)